Wildwood Guesthouse

Central Tablelands, Eurunderee
Wildwood Guesthouse Genel
Wildwood Guesthouse Genel
Wildwood Guesthouse Genel
Wildwood Guesthouse Genel
Wildwood Guesthouse Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Wildwood Guesthouse
Henry Lawson Drive Central Tablelands, Eurunderee

Eurunderee bölgesindeki Wildwood Guesthouse misafirlere nehir kıyısında, Rosby Wines ve Lowe's Mudgee Vineyards ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Farmer's Daughter ile 3,2 mi (5,1 km) ve Pieter van Gent Winery & Vineyard ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta sonu 7.30 ve 9.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 4 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Ev, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (Wildwood 3 Day Deal.)
Luxury
Luxury Ev, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (Garden room at Wildwood)
Luxury
Luxury Ev, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (Luxury room at Wildwood)
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x