Wildescape Polonnaruwa

Nissankamallapura
Wildescape Polonnaruwa Öne Çıkan Resim
Wildescape Polonnaruwa Dış Mekan
Wildescape Polonnaruwa Dış Mekan
Wildescape Polonnaruwa Oda Düzeni
Wildescape Polonnaruwa Banyo Özellikleri
Image More +8 fotoğraf
Wildescape Polonnaruwa
151, Mada Para Athumalpitiya , Nissankamallapura

Polonnaruwa bölgesindeki Wildescape Polonnaruwa konaklamanızda, Kiri Vihara Tapınağı ve Lankatilaka Tapınağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Buddha Seema Prasada ile 0,9 mi (1,4 km) ve Tivanka Image House ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Mutfak olan 4 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Dört Kişilik Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x