Wilderness Hotel Juutua

(bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari
Wilderness Hotel Juutua Genel
Wilderness Hotel Juutua Genel
Wilderness Hotel Juutua Genel
Wilderness Hotel Juutua Genel
Wilderness Hotel Juutua Genel
Image More +21 fotoğraf
Wilderness Hotel Juutua
Saarikoskentie 2 (bölge) Upper Lapland (yukarı Lapland), Inari

Wilderness Hotel Juutua misafirlere Inari bölgesinde, nehir kıyısında, Sajos Sámi Cultural Centre ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sámi Müzesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Siida ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pielpajärven Kirkko ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Restaurant Aanaar ideal; otelin denize sıfır restoranı bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x