Wild Lotus Camp- Glamping

Valley Kilisesi
Wild Lotus Camp- Glamping Genel
Wild Lotus Camp- Glamping Genel
Wild Lotus Camp- Glamping Genel
Wild Lotus Camp- Glamping Genel
Wild Lotus Camp- Glamping Genel
Image More +100 fotoğraf
Wild Lotus Camp- Glamping
Valley Church Beach , Valley Kilisesi

Valley Kilisesi bölgesindeki Wild Lotus Camp- Glamping misafirlere okyanus kıyısında, Valley Church Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jolly Beach ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Hermitage Koyu ile 7,3 km (4,5 mi) ve Deep Körfezi Plajı ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Nest Beach Bar ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Çadır, 2 Tek Kişilik Yatak, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Deluxe Çadır, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Standard Çadır, Kısmi Deniz Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x