Wilburton Inn

Güney Vermont, Manchester
Wilburton Inn Genel
Wilburton Inn Genel
Wilburton Inn Genel
Wilburton Inn Genel
Wilburton Inn Genel
Image More +235 fotoğraf
Wilburton Inn
257 Wilburton Dr Güney Vermont, Manchester

Wilburton Inn konaklamanızda Manchester bölgesinde, golf sahasına yakın, Creative Process Müzesi yakınında ve Golf Club at Equinox Golf Sahası ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Amerikan Uçurma Balıkçılığı Müzesi ile 3 km (1,8 mi) ve Equinox Preservation Trust ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Manchester bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Grand
Grand Ev, Birden Çok Yatak Odası, Şömine
Panoramic
Panoramic Oda
Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak Odası, Şömine, Dağ Manzaralı
Villa
Villa
Luxury
Luxury Oda
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Exclusive
Exclusive Villa, Şömine, Dağ Manzaralı
Presidential
Presidential Süit
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x