Wien Art Villa

Lambai Island, Benfu
Wien Art Villa Genel
Wien Art Villa Öne Çıkan Resim
Wien Art Villa Dış Mekan
Wien Art Villa Dış Mekan
Wien Art Villa Dış Mekan
Image More +100 fotoğraf
Wien Art Villa
No. 11, Ln. 160, Benyu Rd. Lambai Island, Benfu

Wien Art Villa misafirlere Liuqiu bölgesinde, plaj yakınında, Vazo Kaya Seyir Noktası ve Zhongao Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Güzellik Mağarası Manzara Bölgesi ile 1 mi (1,6 km) ve Shangshan Fuan Temple ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Wien Art Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Dört Kişilik Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Grand Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x