Wiangwalee Hotel

Tayland Doğu Sahili, Choeng Noen
Wiangwalee Hotel Genel
Wiangwalee Hotel Genel
Wiangwalee Hotel Öne Çıkan Resim
Wiangwalee Hotel Dış Mekan
Wiangwalee Hotel Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Wiangwalee Hotel
33 Rajbamrung Soi 5 T.Neonphra Muang Tayland Doğu Sahili, Choeng Noen

Wiangwalee Hotel konaklamanızda Rayong merkezinde, Dr. Sarot Pazarı ve Star Akşam Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Star Bilgisayar Merkezi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Wat Pa Pradu ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Khrua Wiangwalee misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x