Why House

Güney Sri Lanka Sahili, Unawatuna
Why House Öne Çıkan Resim
Why House Dış Mekan
Why House Dış Mekan
Why House Dış Mekan
Why House Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Why House
Mihiripenna Road Güney Sri Lanka Sahili, Unawatuna

Why House misafirlere Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Dalawella Plajı ve Mihiripenna Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Unawatuna Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Yatagala Raja Maha Viharaya ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Main
Main House Suite Room 1
Garden
Garden House Room 4
Garden
Garden House Room 5
Paddy
Paddy View Room 8
Garden
Garden Bungalow Room 10
Room
Main House Double Room 3
Room
Main House Suite Room 2
Room
Garden House Room 6
Room
Pool View Room 7
Room
Garden Bungalow Room 9

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x