Whitsunday Family Escape

Whitsunday Coast, Jubilee Pocket
Whitsunday Family Escape Öne Çıkan Resim
Whitsunday Family Escape Oda Düzeni
Whitsunday Family Escape Oda Düzeni
Whitsunday Family Escape Oda Düzeni
Whitsunday Family Escape Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Whitsunday Family Escape
35 Lemau Court Whitsunday Coast, Jubilee Pocket

Bu tatil evi misafirlere Jubilee Pocket bölgesinde, plaj yakınında, Great Barrier Reef ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Airlie Limanı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Conway Ulusal Parkı ile 1 mi (1,6 km) ve Airlie Plajı Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve Netflix sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilirsiniz.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x