Whitsunday Apartments

Doğu Avustralya, Whitsundays
Whitsunday Apartments Genel
Whitsunday Apartments Öne Çıkan Resim
Whitsunday Apartments Dış Mekan
Whitsunday Apartments Dış Mekan
Whitsunday Apartments Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Whitsunday Apartments
14 Resort Drive Doğu Avustralya, Whitsundays

Whitsunday Apartments misafirlere Whitsundays bölgesinde, denize sıfır, Great Barrier Reef ve Hamilton Adası Marinası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Catseye Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve WILD LIFE Hamilton Island ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Bahçe Manzaralı (1 King + 3 Divans)
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı (1 King + 3 Divans)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x