White Villa Resort Aungalla

Güney Sri Lanka Sahili, Ahungalla
White Villa Resort Aungalla Genel
White Villa Resort Aungalla Genel
White Villa Resort Aungalla Genel
White Villa Resort Aungalla Genel
White Villa Resort Aungalla Genel
Image More +69 fotoğraf
White Villa Resort Aungalla
50/22 Thotawatta Road Güney Sri Lanka Sahili, Ahungalla

White Villa Resort Aungalla misafirlere Ahungalla merkezinde, Ahungalla Plajı yakınında ve Kosgoda Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) ve Balapitiya Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Grand Lawn ideal, a denize sıfır restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Plaj Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Buzdolabı, Plaj Manzaralı
Grand
Grand Villa, 4 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x