White Tree Lodge

Koshinetsu, Kamiminochi
White Tree Lodge Genel
White Tree Lodge Öne Çıkan Resim
White Tree Lodge Dış Mekan
White Tree Lodge Dış Mekan
White Tree Lodge Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
White Tree Lodge
2388-12 Furumi Shinano-machi Koshinetsu, Kamiminochi

Shinano bölgesindeki White Tree Lodge misafirlere Tangram Ski Circus ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Madarao Kogen Kayak Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Nojiri Gölü ile 3,5 km (2,2 mi) ve Myoko Kogen ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. (Ücretli) kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Comfort Ev
Room
Traditional Oda
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x