White Sands Cove

Ambergris Caye, San Pedro
White Sands Cove Genel
White Sands Cove Genel
White Sands Cove Genel
White Sands Cove Genel
White Sands Cove Öne Çıkan Resim
Image More +240 fotoğraf
White Sands Cove
2.5 Miles north of San Pedro Ambergris Caye, San Pedro

White Sands Cove misafirlere San Pedro bölgesinde, denize sıfır, Belize Set Resifi ve San Pedro Beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Secret Plajı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Boca del Rio ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Yemek servisi için La Cala Restaurante ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Signature
Signature Condo, 2 Bedrooms, Oceanfront
Comfort
Comfort Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (G1)
Room
Classic Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Signature Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanusa Sıfır
Room
Comfort Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Standard Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Premier, 2 Bedrooms, Partial Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x