White Rocks Hotel Kefalonia

Yunan Adaları, Kefalonia
White Rocks Hotel Kefalonia Genel
White Rocks Hotel Kefalonia Genel
White Rocks Hotel Kefalonia Genel
White Rocks Hotel Kefalonia Genel
White Rocks Hotel Kefalonia Genel
Image More +119 fotoğraf
White Rocks Hotel Kefalonia
Platis Gialos Beach Yunan Adaları, Kefalonia

White Rocks Hotel Kefalonia konaklamanızda Kefalonia bölgesinde, Agios Georgios Kalesi ile 11,2 km (7 mi) ve Kefalonia ve Ithaca Doğa Tarihi Müzesi ile 13,5 km (8,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Historical and Folklore Museum of Corgialenos ile 16,4 km ve Agios Gerasimos Manastırı ile 17,9 km mesafede.

White Dining Room yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 162 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Yarı açık banyolar, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Okyanusa Sıfır
Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Okyanusa Sıfır
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (Adults Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x