White Rock By The Solitaire Hospitality

Dehradun
White Rock By The Solitaire Hospitality Öne Çıkan Resim
White Rock By The Solitaire Hospitality İç Mekan
White Rock By The Solitaire Hospitality Kahvaltı
White Rock By The Solitaire Hospitality Kahvaltı
White Rock By The Solitaire Hospitality Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
White Rock By The Solitaire Hospitality
Mussoorie Rd , Dehradun

Dehradun bölgesindeki White Rock By The Solitaire Hospitality misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Tibetan Buddhist Temple ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Malsi Deer Park ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Luther W. New Jr. Teoloji Okulu ile 2,7 mi (4,3 km) ve Robber's Cave ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Spago Cafe misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 26 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Premium Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x