White Lion House

Orta Vietnam, Cam Ha
White Lion House Öne Çıkan Resim
White Lion House Dış Mekan
White Lion House İç Mekan
White Lion House Yerinde Yemek
White Lion House Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
White Lion House
Huynh Thuc Khang, Trang Keo, Cam Ha Orta Vietnam, Cam Ha

White Lion House misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Phuoc Lam Pagodası ve Chuc Thanh Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,5 mi (18,5 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

White Lion House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x