White House Luxury Hospitality

Eastern Sardinia, Olbia
White House Luxury Hospitality Genel
White House Luxury Hospitality Genel
White House Luxury Hospitality Genel
White House Luxury Hospitality Genel
White House Luxury Hospitality Genel
Image More +120 fotoğraf
White House Luxury Hospitality
Via del Frassino 6 Eastern Sardinia, Olbia

Olbia bölgesindeki White House Luxury Hospitality konaklamanızda, Olbia Limanı ve Fausto Noce Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pittulongu Plajı ile 5 mi (8 km) ve La Marinella Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Balkon, Havuz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Asma Kat
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x