White City Hostel

Absheron Region, Nasimi
White City Hostel Genel
White City Hostel Öne Çıkan Resim
White City Hostel İç Mekan
White City Hostel Kahvaltı
White City Hostel Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
White City Hostel
Puskin Street 16 Absheron Region, Nasimi

White City Hostel misafirlere Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti yakınında ve 28 Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Azerbaycan Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,9 km) ve Hükümet Konağı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, 6 Yatak Odası
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak Odası, Zemin Kat
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Balkon
Room
Basic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak (Attic)
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Birden Çok Yatak
Superior
Superior Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 Bedded Dormitory)
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Oda (8 Bedded Dormitory)
Panoramic
Panoramic Ortak Ranzalı Oda (8 Bedded Dormitory)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x