Wheat Hotel Ningbo

Chenpodu
Wheat Hotel Ningbo Genel
Wheat Hotel Ningbo Genel
Wheat Hotel Ningbo Genel
Wheat Hotel Ningbo Öne Çıkan Resim
Wheat Hotel Ningbo Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Wheat Hotel Ningbo
188 Middle Tai'an Road, Yinzhou District , Chenpodu

Ningbo (Yinzhou) bölgesindeki Wheat Hotel Ningbo konaklamanızda Ningbo Museum ve Yinzhou Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ningbo Ocean World (Ningbo Okyanus Dünyası) ile 7,8 km (4,8 mil) ve Qita Temple ile 8,3 km (5,2 mil) mesafede.

Yemek servisi için 麦尖咖啡酒吧 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 69 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 39-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x