Westport Motels

Westport
Westport Motels Öne Çıkan Resim
Westport Motels Oda Düzeni
Westport Motels Oda Düzeni
Westport Motels Banyo Tipleri
Westport Motels Banyo Tipleri
Image More +30 fotoğraf
Westport Motels
32 The Esplanade , Westport

Westport Motels misafirlere Westport bölgesinde, havaalanı yakınında, Coaltown Müzesi ve Miner Bira Fabrikası ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel NBS Theatre ile 0,8 mi (1,2 km) ve Solid Energy Centre Stadı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Oda
Oda
Stüdyo
Stüdyo
Kır
Kır Evi
Family
Family Oda
Gallery
Gallery Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x