Westotel Tours Val de Loire

Chateaux De La Loire, La Ville-aux-Dames
Westotel Tours Val de Loire Genel
Westotel Tours Val de Loire Genel
Westotel Tours Val de Loire Genel
Westotel Tours Val de Loire Genel
Westotel Tours Val de Loire Genel
Image More +88 fotoğraf
Westotel Tours Val de Loire
10 Rue Marie de Lorraine Chateaux De La Loire, La Ville-aux-Dames

La Ville-aux-Dames bölgesindeki Westotel Tours Val de Loire misafirlere Parc des Expositions de Tours ve Grand Aquarium de Touraine Akvaryumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tours Katedrali ile 8,8 km ve Tours Üniversitesi ile 9 km mesafede.

Restaurant Ailleurs, Westotel Tours Val de Loire misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun (First)
Comfort
Comfort Oda
Executive
Executive Oda
Oda
Oda (Privilege)
Superior
Superior Süit (Suite Superieure)
Süit
Süit (Suite Privilege)
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x