Westminster Hotel & Spa Nice

Nice Semti, Nice
Westminster Hotel & Spa Nice Genel
Westminster Hotel & Spa Nice Öne Çıkan Resim
Westminster Hotel & Spa Nice Dış Mekan
Westminster Hotel & Spa Nice Dış Mekan
Westminster Hotel & Spa Nice Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Westminster Hotel & Spa Nice
27 Promenade Des Anglais Nice Semti, Nice

Westminster Hotel & Spa Nice Nice merkezinde, Promenade des Anglais ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Massena Meydanı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nice Acropolis Kongre ve Sergi Merkezi ile 3,1 km ve Cours Saleya ile 6,8 km mesafede.

Fransız mutfağı için Le Duc ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

99 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Nice bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Şehir Manzaralı
City
City Süit, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Balcony)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x