Western Palmlands Hotel

Sekondi-Takoradi
Western Palmlands Hotel Genel
Western Palmlands Hotel Öne Çıkan Resim
Western Palmlands Hotel Dış Mekan
Western Palmlands Hotel Kahvaltı
Western Palmlands Hotel Oda Manzaraları
Image More +8 fotoğraf
Western Palmlands Hotel
plot 1 hexagon avenue , Sekondi-Takoradi

Western Palmlands Hotel misafirlere Sekondi-Takoradi bölgesinde, okyanus kıyısında, Pazar Meydanı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede ve San Sebastian Hisarı ile 24,6 mi (39,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Metal Haç Hisarı ile 28,5 mi (45,8 km) ve Butre ile 31,6 mi (50,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde, sigara içmek için özel alanlar, masa tenisi, ve çocuk bahçesi var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x