Western Hotel

Gunsan
Western Hotel Genel
Western Hotel Öne Çıkan Resim
Western Hotel Dış Mekan
Western Hotel Dış Mekan
Western Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Western Hotel
17, Seonyeon-gil, Okseo-myeon , Gunsan

Western Hotel misafirlere Gunsan bölgesinde, havaalanı yakınında ve Wolmyeong Parkı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Gunsan Country Club ile 4,1 mi (6,7 km) ve Eunpa Gölü Parkı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Western Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimiz için 33 klimalı odada ısıtmalı zemin ve LCD televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 10 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x