Western Hanoi Boutique Hotel

Kuzey Vietnam, Mai Dich
Western Hanoi Boutique Hotel Genel
Western Hanoi Boutique Hotel Dış Mekan
Western Hanoi Boutique Hotel Dış Mekan
Western Hanoi Boutique Hotel Yerinde Yemek
Western Hanoi Boutique Hotel Yerinde Yemek
Image More +79 fotoğraf
Western Hanoi Boutique Hotel
No. 66, Khuc Thua Du, Cau Giay District Kuzey Vietnam, Mai Dich

Western Hanoi Boutique Hotel misafirlere Hanoi (Cau Giay) bölgesinde, Vietnam Etnoloji Müzesi ve Etnoloji Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hoan Kiem Gölü ile 5,3 mi (8,5 km) ve Ho Şi Min Mozolesi ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x