Western Gate Residence

Amman
Western Gate Residence Genel
Western Gate Residence Genel
Western Gate Residence Genel
Western Gate Residence Genel
Western Gate Residence Genel
Image More +58 fotoğraf
Western Gate Residence
West Dair Ghibar Jubyr bin Mu'atem St. Bhnd. Queen Alyaa Foundation for Hearing , Amman

Western Gate Residence misafirlere Amman merkezinde, Baraka Mall Alışveriş Merkezi ve Wakalat Street ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Rainbow Street ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Western Gate Residence misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 55 inç Akıllı televizyonlar sunulur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Amman bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apartment, 3 Bedrooms, Non Smoking, Fountain Pool View (AB)
Grand
Grand Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı (CD)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x