West Point Ile-Oluji Hotel & Suites

Ile Oluji
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites Genel
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites Genel
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites Dış Mekan
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
West Point Ile-Oluji Hotel & Suites
Ipetu-Ondo Road , Ile Oluji

West Point Ile-Oluji Hotel & Suites misafirlere Ile Oluji bölgesinde, bölge parkında, Erin Ijesha Şelalesi ile 29,7 mi (47,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x