West Palm B&B Inn

Flic-en-Flac
West Palm B&B Inn Genel
West Palm B&B Inn Genel
West Palm B&B Inn Öne Çıkan Resim
West Palm B&B Inn Dış Mekan
West Palm B&B Inn Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
West Palm B&B Inn
Avenue de Marie , Flic-en-Flac

West Palm B&B Inn misafirlere Flic-en-Flac merkezinde, Flic-en-Flac Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wolmar Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cascavelle Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Tamarin Körfezi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

La Terasse yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 15 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x