West Lake Home Hotel & Spa

Kuzey Vietnam, Tay Ho
West Lake Home Hotel & Spa Genel
West Lake Home Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
West Lake Home Hotel & Spa Dış Mekan
West Lake Home Hotel & Spa İç Mekan
West Lake Home Hotel & Spa İç Mekan
Image More +75 fotoğraf
West Lake Home Hotel & Spa
No. 156 Yen Phu Street Tay Ho Kuzey Vietnam, Tay Ho

West Lake Home Hotel & Spa size Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Batı Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ho Şi Min Mozolesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 36 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Single or Double)
Room
Family Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Oda (Single or Double)
Room
Executive Oda, Göl Manzaralı (Single or Double)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x