West Inn Fuji-Yoshida

Shutoken, Fujiyoshida
West Inn Fuji-Yoshida Genel
West Inn Fuji-Yoshida Genel
West Inn Fuji-Yoshida Öne Çıkan Resim
West Inn Fuji-Yoshida Dış Mekan
West Inn Fuji-Yoshida Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
West Inn Fuji-Yoshida
1205 Matsuyama Shutoken, Fujiyoshida

Fujiyoshida bölgesindeki West Inn Fuji-Yoshida konaklamanızda, Fuji-Q Highland ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kawaguchi Gölü ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Fujiten Kayak Merkezi ile 8,1 mi (13 km) ve Fuji Yarış Pisti ile 16,9 mi (27,2 km) mesafede.

West Inn Fuji-Yoshida misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x