West Highland Way Hotel & Campsite

Glasgow
West Highland Way Hotel & Campsite Genel
West Highland Way Hotel & Campsite Genel
West Highland Way Hotel & Campsite Dış Mekan
West Highland Way Hotel & Campsite Dış Mekan
West Highland Way Hotel & Campsite Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
West Highland Way Hotel & Campsite
B821 , Glasgow

Glasgow bölgesindeki West Highland Way Hotel & Campsite misafirlere milli parkta, Glengoyne Damıtımevi ve Loch Lomond and The Trossachs Ulusal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Botanik Bahçeleri ile 17 km (10,6 mi) ve Buchanan Street ile 18,2 km (11,3 mi) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x