West East Suites

Aegean Sea, Imerovigli
West East Suites Genel
West East Suites Öne Çıkan Resim
West East Suites Dış Mekan
West East Suites Dış Mekan
West East Suites Dış Mekan
Image More +132 fotoğraf
West East Suites
Imerovigli Aegean Sea, Imerovigli

Santorini bölgesindeki West East Suites konaklamanızda, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Oia Kalesi ile 5,9 mi (9,5 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için FlyAway Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 16 klimalı odada özel havuz ve plazma televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit (Outdoor Plunge Pool)
Executive
Executive Çatı Katı (Loft), Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Royal
Royal Süit, Deniz Manzaralı (Plunge Pool)
Superior
Superior Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Infinity Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x