Wescana Inn

The Pas
Wescana Inn Genel
Wescana Inn Genel
Wescana Inn Genel
Wescana Inn Genel
Wescana Inn Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Wescana Inn
439 Fischer Ave , The Pas

The Pas bölgesindeki Wescana Inn konaklamanızda, Sam Waller Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve University College of The North - The Pas Kampüsü ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Clearwater Lake Provincial Park ile 8,2 mi (13,2 km) ve Clearwater Lake İl Parkı ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Wescana Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 76 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

x