Wellton Riga Hotel & SPA

Vidzeme, Riga
Wellton Riga Hotel & SPA Genel
Wellton Riga Hotel & SPA Genel
Wellton Riga Hotel & SPA Genel
Wellton Riga Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Wellton Riga Hotel & SPA Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Wellton Riga Hotel & SPA
Valnu street 49 Vidzeme, Riga

Riga (Old Town) bölgesindeki Wellton Riga Hotel & SPA misafirlere St John Kilisesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve St Peter Kilisesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Powder Kulesi ile 0,8 km ve Özgürlük Anıtı ile 1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Paket kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 174 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Mansard
Mansard Double or Twin Room with Panoramic View
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (incl. free SPA access)
Mansard
Mansard Double or Twin Room, with SPA
Suite
Suite room with Daily SPA Access
Superior
Superior room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x