Wellness B&B Sweet Bonihu

Westhoek, Assebroek
Wellness B&B Sweet Bonihu Öne Çıkan Resim
Wellness B&B Sweet Bonihu Dış Mekan
Wellness B&B Sweet Bonihu Dış Mekan
Wellness B&B Sweet Bonihu İç Mekan
Wellness B&B Sweet Bonihu Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Wellness B&B Sweet Bonihu
79 Fortuinstraat Westhoek, Assebroek

Bruges (Assebroek) bölgesindeki Wellness B&B Sweet Bonihu misafirlere Minnewater ve Historium ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kale ile 2,8 km (1,7 mil) ve Begijnhof ile 4,4 km (2,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x