Wellesley Resort

Mercan Kıyısı, Namanggumanggua
Wellesley Resort Genel
Wellesley Resort Genel
Wellesley Resort Genel
Wellesley Resort Öne Çıkan Resim
Wellesley Resort Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Wellesley Resort
Namaqumaqua Road Korolevu, Coral Coast Mercan Kıyısı, Namanggumanggua

Wellesley Resort misafirlere Namaqumaqua bölgesinde, denize sıfır ve Rivers Fiji ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vunanui Körfezi ile 5,5 mi (8,8 km) ve Namatakula Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Wellesley Cafe ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 16 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Executive Süit
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x