Well Well Aparthotel

Kent Merkezi, Debniki
Well Well Aparthotel Genel
Well Well Aparthotel Genel
Well Well Aparthotel Öne Çıkan Resim
Well Well Aparthotel Dış Mekan
Well Well Aparthotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Well Well Aparthotel
ul. Rózana 21 Kent Merkezi, Debniki

Krakow (Kent Merkezi) bölgesindeki bu apart otel misafirlere Wawel Şatosu ve Wawel Katedrali ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Eski Sinagog ile 2,9 km (1,8 mil) ve Main Market Square ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için apart dairede bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır ve kat hizmetleri istek üzerine verilmektedir; ayrıca ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x