Well Park Residence Boutique Hotel

Chittagong
Well Park Residence Boutique Hotel Genel
Well Park Residence Boutique Hotel Genel
Well Park Residence Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Well Park Residence Boutique Hotel Dış Mekan
Well Park Residence Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Well Park Residence Boutique Hotel
Plot # 02, Road # 01, O.R. Nizam Road , Chittagong

Well Park Residence Boutique Hotel size Chittagong merkezinde, Baitul Falah (Jamiatul Falah) ve Concord Sea World ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Wali Khan Camisi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Zia Memorial Museum ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x