Welimaluwa Resort

Kimbissa
Welimaluwa Resort Öne Çıkan Resim
Welimaluwa Resort Dış Mekan
Welimaluwa Resort Dış Mekan
Welimaluwa Resort Dış Mekan
Welimaluwa Resort İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Welimaluwa Resort
Rangirigama , Kimbissa

Kimbissa bölgesindeki Welimaluwa Resort konaklamanızda, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pidurangala Kayası ile 5,8 mi (9,4 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sigiriya ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler 3 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası, Vadi Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x