Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi Genel
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi Genel
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi Genel
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi Genel
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi Genel
Image More +39 fotoğraf
Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi
Plot no 3, Sector 10, District Center Dwarka Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Welcomhotel by ITC Hotels, Dwarka, New Delhi konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Iskcon Tapınağı ile 5,1 km (3,2 mi) ve Pacific Mall Alışveriş Merkezi ile 10,5 km (6,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Central Mall Alışveriş Merkezi ile 12,6 km ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 13,9 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Pavilion 75 ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 322 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 12.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 23000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Deluxe Room Twin)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Deluxe Room Double)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Executive Club Double)
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Executive Club Twin)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Executive Suite)
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x