Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad

Ahmedabad
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad Genel
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad Öne Çıkan Resim
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad Dış Mekan
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad Kahvaltı
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad
15 Ashram Road Old Vadaj Usmanpura , Ahmedabad

Welcomhotel by ITC Hotels, Ashram Road, Ahmedabad konaklamanızda Ahmedabad merkezinde, Gandhi Ashram (Gandi Aşramı) ve Sabarmati Nehir Rıhtımı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Sardar Patel Stadyumu ile 3,2 km ve Gujarat Üniversitesi ile 4,3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 129 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Deluxe Room)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Studio Apartment)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Executive Suite)
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Club Double)
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x