WelcomHeritage Panjim People

Panaji
WelcomHeritage Panjim People Öne Çıkan Resim
WelcomHeritage Panjim People Dış Mekan
WelcomHeritage Panjim People Dış Mekan
WelcomHeritage Panjim People Dış Mekan
WelcomHeritage Panjim People Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
WelcomHeritage Panjim People
E-212, 31st January Road Fontainhas , Panaji

WelcomHeritage Panjim People misafirlere Panaji (Altinho) bölgesinde, Our Lady of Immaculate Conception Kilisesi ve Jama Masjid ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Candolim Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Calangute Plajı ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Verandah Restaurant, WelcomHeritage Panjim People misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kumarhane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x