Weissenhaus Grand Village Resort & SPA

East Coast, Weißenhaus
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA Genel
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA Genel
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA Öne Çıkan Resim
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA Dış Mekan
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Weissenhaus Grand Village Resort & SPA
Parkallee 1 Weissenhaus East Coast, Weißenhaus

Wangels bölgesindeki Weissenhaus Grand Village Resort & SPA misafirlere okyanus kıyısında, Weissenhauser Strand İskelesi ve Oldenburger Wallmuseum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Oldenburg in Holstein Rathaus ile 10 km ve St. John Kilisesi ile 10,2 km mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan BOOTSHAUS yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit, Park Manzaralı
Oda,
Oda, Teras, Park Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, Park Manzaralı
Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Premium
Premium Süit
Signature
Signature Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x