Weinhotel Kaisergarten

Rhenish Hesse, Alzey
Weinhotel Kaisergarten Genel
Weinhotel Kaisergarten Genel
Weinhotel Kaisergarten Genel
Weinhotel Kaisergarten Genel
Weinhotel Kaisergarten Genel
Image More +73 fotoğraf
Weinhotel Kaisergarten
Hospitalstraße 17 Rhenish Hesse, Alzey

Weinhotel Kaisergarten konaklamanızda, Alzey merkezinde, Alzey Müzesi yakınında ve Rossmarkt ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kleine Kirche ile 0,4 km (0,2 mil) ve Noel Baba Kilisesi ile 0,4 km (0,3 mil) mesafede.

Vinothek misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Alman mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler 47 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x