Weinhotel Atrium

Weserbergland, Bad Salzuflen
Weinhotel Atrium Genel
Weinhotel Atrium Genel
Weinhotel Atrium Genel
Weinhotel Atrium Genel
Weinhotel Atrium Genel
Image More +36 fotoğraf
Weinhotel Atrium
Lietholzstrasse 22 Weserbergland, Bad Salzuflen

Weinhotel Atrium konaklamanızda Bad Salzuflen bölgesinde, bölge parkında, Kurpark ve Hortus Vitalis yakınında olacaksınız. Bu golf dostu otel Bad Salzuflen Fuar Merkezi ile 5,7 km (3,5 mi) ve Messezentrum Bad Salzuflen ile 5,7 km (3,5 mi) mesafede.

Weinert`s Restaurant, Weinhotel Atrium misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Daire
Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x