Wechat Inn

Puket Adası, Patong
Wechat Inn Genel
Wechat Inn Genel
Wechat Inn Öne Çıkan Resim
Wechat Inn Dış Mekan
Wechat Inn İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Wechat Inn
164/25-26 Nanai Soi 8 Patong Kathu Puket Adası, Patong

Patong (Nanai Caddesi) bölgesindeki Wechat Inn konaklamanızda Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Karon Plajı ile 4 km (2,5 mi) ve Kata Plajı ile 9,2 km (5,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon
Room
Family Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x