WE Hotel Toya

Tōya
WE Hotel Toya Genel
WE Hotel Toya Genel
WE Hotel Toya Genel
WE Hotel Toya Genel
WE Hotel Toya Genel
Image More +47 fotoğraf
WE Hotel Toya
293-1 Toyamachi , Tōya

WE Hotel Toya misafirlere Toyako bölgesinde, göl üzerinde, Lake Toya ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Shikotsu-Toya Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rusutsu Tatil Merkezi ile 11,6 mi (18,6 km) ve Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 24,7 mi (39,8 km) mesafede.

WE Hotel Toya misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x