Wayam Mundo Imperial

Merida
Wayam Mundo Imperial Genel
Wayam Mundo Imperial Genel
Wayam Mundo Imperial Genel
Wayam Mundo Imperial Genel
Wayam Mundo Imperial Genel
Image More +56 fotoğraf
Wayam Mundo Imperial
Av. Colon 508, García Ginerés , Merida

Mérida bölgesindeki Wayam Mundo Imperial misafirlere iş merkezinde, Yucatan Uluslararası Kongre Merkezi ve Paseo de Montejo ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Merida Amerikan Konsolosluğu ile 0,9 km (0,6 mil) ve Plaza Grande ile 2,5 km (1,6 mil) mesafede.

Yemek servisi için Restaurante Cuna ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Double)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Master)
Room
Junior Süit (King)
Room
Premium Süit (Master)
Room
Grand Suite ( Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x