Wavi Island Villas

Savusavu
Wavi Island Villas Genel
Wavi Island Villas Genel
Wavi Island Villas Genel
Wavi Island Villas Genel
Wavi Island Villas Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Wavi Island Villas
Wavi Island , Savusavu

Savusavu bölgesindeki bu villa misafirlere Savusavu Çiftçi Pazarı ve Copra Shed Marina ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa KokoMana Cocoa & Chocolate ile 10 mi (16,2 km) ve Flora Tropica Botanical Gardens ile 11,4 mi (18,4 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada misafirler için özel havuz ve özel spa küveti mevcut. Size özel, veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu vardır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x