Wave Suítes Hotel & Lounge Bar

Maceio
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar Genel
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar Öne Çıkan Resim
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar Dış Mekan
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar Dış Mekan
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Wave Suítes Hotel & Lounge Bar
Rua Hilda de Melo Acioli, 245 Praia de Ipioca , Maceio

Maceio bölgesindeki Wave Suítes Hotel & Lounge Bar misafirlere okyanus kıyısında, Ipioca Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Praia de Suaçui ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Ponta Verde Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Pajucara Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x